Avkopplande rekreation vid havskanten

På denna webbplats hittar du information om rekreation och andra event här på Almåsa Havshotell. Rekreationen vänder sig till dig som är synskadad. På flera övriga event har du som är medlem i Synskadades Riksförbund SRF-rabatt. Denna startsida innehåller korta texter om varje del med länkar till respektive sida. Hoppas vi ses!

Bokning: receptionen@almasa.se eller ring: 08-500 404 80

Höstens rekreationer

Efter en fin sommar är det nu dags att se fram emot roliga saker under hösten. Det blir som vanligt rekreation i samband med Allhelgonnahelgen 3-6 november. Det blir en sammanhållen aktivitet och vi kan utlova en riktigt mysig hösthelg. Programmet kommer inom kort.

Du som är medlem i synskadades Riksförbund (SRF) har rabatt på alla de andra event och aktiviteter som finns på Almåsa. Uppge att du är medlem i SRF vid din bokning. De rabatter som gäller är: 500 kr/person för specialevent, 100 kr/person för middag, 50 kr/person för brunch.
Du kan ta med en seende vän/ledsagare till samma rabatterade pris.

Lördagsbrunch från 24 september

Övriga datum för brunch är: 1 okt, 8 okt, 29 okt, 12 nov, 13 nov (Fars Dag), 26 nov. Vill du boka – kontakta oss i receptionen! Mejla receptionen@almasa.se eller ring 08-500 404 80  så hjälper vi dig.

14-15 oktober: Tryffelfest med Norbert Lang

Favorit i repris – välkommen att njuta det svarta guldet, skogens diamant tillsammans med Norbert Lang – allas vår tryfferlexpert. Vill du boka – kontakta oss i receptionen! Mejla receptionen@almasa.se eller ring 08-500 404 80  så hjälper vi dig.

22 dec-2 januari: Jul- och nyårsfirande

Traditionsenligt blir det såklart ett mysigt jul- och nyårsfirande här vid havskanten. Vill du boka upp en plats redan nu – kontakta oss i receptionen! Mejla receptionen@almasa.se eller ring 08-500 404 80  så hjälper vi dig. Programmen för jul och nyår kommer längre fram.

Nyttig information

Du vet väl om att du kan söka bidrag för din rekreationsvistelse hos oss?! Här kan du läsa mer om bidrag

Almåsa Rekreation finns även på Facebook
Läs mer på Almåsa Rekreation på Facebook här