Bakrundsbilden föreställer en höstvy från den östliga bryggan mot Strandhuset. Morgonsolen har precis kommut upp och naturen lyser i höstens alla färger. Havet liggerr lugnt och stilla.

All(måsa) Inclusive

Här virvlar storstadsmyllret ut i lätt havsbris. I en skön mix av sol, salt, sött, pool- och havsvatten. Hit är det lätt att komma och att bara vara, att låta sig omfamnas av skärgårdslandskapet.

Möjliga ankomstdagar: fredag och lördag

I paketet All(måsa) Inclusive ingår en 3-rätters middag, strandhuset & frukostbuffé. Mellan 16.00-20.00 kan ni nyttja vårt strandhus med jacuzzi, vedeldad bastuflotte samt inomhusbastu. Morgonrock & handdukar finns i Strandhuset.

Incheckning från kl 14:00
Frukost serveras i vår huvudbyggnad mellan 07.30-09.30.

Hotellrumsinformation

Alla våra hotellrum är nyrenoverade från 2018-2020 och är inte bara inredda för ögat utan också med en design som är tillgänglig för alla. Samtliga rum har TV (förutom Mysingen som har radio), fri wifi, hårfön, dusch, wc samt kaffe eller te. Totalt finns 62 dubbelrum på hotellet och 124 sköna bäddar. Vi har även hotellrum för de som vill ta med sina hundar. *I vår senast nyrenoverade hotellbyggnad där havet kommer som närmast har vi valt att inreda med radio.

Paketet inkluderar

  • 3-rätters middag
  • Tillträde till gym
  • Tillträde till simbassäng
  • Strandhus med jacuzzi och bastu
  • Havsbastu
  • Frukost

Pris från: 2090 kr/person

Hund (ej ledarhund): + 150 kr/natt

Boka här nedan via formulär eller ring oss: 08-500 404 80

Tjej och kille sitter vid havsbastun mitt i vintern och solar i baddräkt
Tjej och kille sitter utanför havsbastun mitt i vintern och solar med varsitt glas mousserande alkoholfritt vin.