Bild på hotellrum. Dubbelsäng med röda kuddar. Grå heltäckningsmatta, fönster med dörr och balkong.

Logi och frukost

Med en skön säng och en god frukost kommer du långt

Här virvlar storstadsmyllret ut i lätt havsbris. I en skön mix av sol, salt, sött, pool- och havsvatten. Hit är det lätt att komma och att bara vara, att låta sig omfamnas av skärgårdslandskapet. Alla våra hotellrum är nyrenoverade från 2018-2020 och är inte bara inredda för ögat utan också med en design som är tillgänglig för alla.

Hotellrumsinformation

Alla våra hotellrum är nyrenoverade från 2018-2020 och är inte bara inredda för ögat utan också med en design som är tillgänglig för alla. Samtliga rum har TV*, fri wifi, hårfön, dusch, wc samt kaffe eller te. Totalt finns 62 dubbelrum på hotellet och 124 sköna bäddar. Vi har även hotellrum för de som vill ta med sina hundar. *I vår senast nyrenoverade hotellbyggnad där havet kommer som närmast har vi valt att inreda med radio.

Paket inkluderar

  • Logi
  • Frukost

Varmt välkommen till havskanten!

Pris från: 1395 kr/person

Hund (ej ledarhund): + 150 kr/natt

Boka här nedan via formulär eller ring oss: 08-500 404 80

En höstbild tagen på kullen bakom stranden vänstra brygga. Vassen är gul i det lugna vattnet. I förgrunden syns grenar från gran och tall.
En höstbild tagen på kullen bakom stranden vänstra brygga. Vassen är gul i det lugna vattnet. I förgrunden syns grenar från gran och tall. Långt borta vid horisonten syns ök Långgarn.