Soluppgång över Hårsfjärden en dag i september. Vassen är höstbruna och till höger syns bryggan vacckert vilande på ett lugnt hav.

Weekend vid havskanten

Här virvlar storstadsmyllret ut i lätt havsbris. I en skön mix av sol, salt, sött, pool- och havsvatten. Hit är det lätt att komma och att bara vara, att låta sig omfamnas av skärgårdslandskapet.

Här virvlar storstadsmyllret ut i lätt havsbris. I en skön mix av sol, salt, sött, pool- och havsvatten. Hit är det lätt att komma och att bara vara, att låta sig omfamnas av skärgårdslandskapet. Alla våra hotellrum är nyrenoverade från 2018-2020 och är inte bara inredda för ögat utan också med en design som är tillgänglig för alla.

Hotellrumsinformation

Alla våra hotellrum är nyrenoverade från 2018-2020 och är inte bara inredda för ögat utan också med en design som är tillgänglig för alla. Samtliga rum har TV*, fri wifi, hårfön, dusch, wc samt kaffe eller te. Totalt finns 62 dubbelrum på hotellet och 124 sköna bäddar. Vi har även hotellrum för de som vill ta med sina hundar. *I vår senast nyrenoverade hotellbyggnad där havet kommer som närmast har vi valt att inreda med radio.

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: fredag och lördag

Paketet inkluderar

  • 3-rätters middag
  • Tillträde till gym
  • Tillträde till simbassäng
  • Frukost

Pris från: 2090 kr/person

Hund (ej ledarhund): + 150 kr/natt

Boka här nedan via formulär eller ring oss: 08-500 404 80

Snöbeklädd brygga i soluppgång
Snöbeklädd brygga i soluppgång, havet ligger helt spegelblankt.