Höstens färger taget en bit ut i havet. Vatten och vass i förgrunden och herrgården i bakgrunden.

Bilder från höstmarknaden

Tack för denna gång – kanske återkommer Höstmarknaden nästa år

Här kommer några bilder från helgen – håll till godo!

Trubadur Thomas Ekholm trotsade blåsten och spelade så plektrumet glödde på havsterrassen. Några personer sitter och lyssnar och äter korv. I bakgrunden lyser höstens färger och längre bort går gässen på Hårsfjärden.
Almåsas eget bord var fullpackat med godsaker – allt från nybakat bröd till ostar och primörer. Tina, Lovisa och Brittis ser glada ut och tittar in i kameran. Tina håller i en limpa och på bordet framför syns alla godsaker.
Norbert Lang var ute i utställartältet och lät nyfikna få dofta på den gotländska tryffeln som skulle serveras på lördagkvällens Tryffelmiddag. Norbert har kockkläder på sig och till vänster syns en kvinna dofta i en burk med tryffel.
En av våra utställare var Odla I Harmoni som odlar ringblommor och producerar olika krämer, balsam, body butter och tvål. På bordet syns alla fina och väldoftande produkter. I bakgrunden syns en stor fjäril (logotypen) på en rollup.
Chocolate & Friends tillverkar olika sorters chokladpraliner och chokladkakor med olika smaker – små underverk och så fina. På bilden syns utställarna och i förgrunden syns alla chokladprodukter.
Radici är den italienska butiken på Kungsholmen som säljer högklassiska ekologiska och biodynamiska produkter. Pistagekrämen blev en favorit som sålde slut innan dagen var slut. Sascha som är butikschef står bakom bordet med godsaker såsom olivoljor, pasta och inlagda tomater. Framför bordet står en besökare. Solen lyser in på bordet.
Steven från Brandstar Alliance presenterar deras produkter, det bjuds på gin och vodka och det fanns även chans till en liten ginprovning. På bilden syns en reklamskylt med bilder på ginflaskor och Steven står bakom ett bord och berättar något intressant för en besökare.
Sofia, vår eminenta kock bjöd in pappa och mamma som har bikupor i Värnamo och säljer nyslungad honung. Jättegott, särskilt den som var lite mörkare. På bilden syns de glada utställarna med sina produkter i förgrunden.
Vår granne och keramiker Tjäramik ställde ut sina alster – här varvas klassiska produkter med lite mer humoristiska. På bilden syns Anne-Marie bakom sitt fullpackade bord med diverse konst.
Aroniakungen Ulric hade med sig bär och bjöd på aroniamarmelad – så gott och passade helt perfekt till en stor bit ost Sörmlands Ädel.
Fint Maritimt hade med sig många saker med inspiration från havet.
Mitas Mat handlar om Eat clean, från jord till bord så mycket det bara går utan massa onödiga tillsatser. På bilden ses hon tillsammans med sina produkter och en intresserad besökare till vänster.
Enöga i Huddinge Välkommen till Enöga mat, småskalig hållbar matproduktion och event i Huddinge arbetar med naturbeteskött. Produkter av getkött samt nötköttsdetaljer samt skinn och fällar. På bilden syns utställaren med sina produkter.
På havsterrassen kunde besökare köpa olika korvar med tillbehör – på bilden syns våra duktiga korvgrillare som ler mot kameran alltmedan korvarna läggs i bröd och solen lyser upp deras ansikten.

Utställare

Almåsa Havshotell

Brödbod med hembakat, Bistro på Havsterrassen, Trubaduren Thomas Ekholm… mer inom kort. 

Boka tryffelmiddag med Norbert Lang lör 14/10

Vi säljer produkter från Risungs Gård

Gotländsk tryffel och lammullsfällar när det är som bäst

Till hemsidan

Radici

Radici är Sveriges första matbutik med en avdelning med produkter från regenerativa jordbruk.

Till hemsidan

Odla i Harmoni

Alla hudvårdsprodukter görs med omsorg och ringblommorna odlas med mängder av kärlek och omtanke helt utan transporter och bekämpningsmedel

Till hemsidan

Värnamohonung

Vår honung produceras uteslutande av bin med flygavstånd över Värnamo stad.

Vi har kupor utplacerade på 8 olika platser runt om Värnamo.

Till hemsidan

Mitas Mat

Mitas Mat är smakfull mat som är tillagad utan onödiga tillsatser. Maten är tillagad med en teknik som heter sous vide.

Till hemsidan

Tjäramik

Tjäramik är vår granne som gör jättefina keramiska konstverk

Till hemsidan

Aroniakungen

Produkter tillverkade av Aroniabär – fullproppade med antioxidanter!

Pullans Hönseri

Välsmakande lokala lantägg

Till hemsidan

Enöga Sthlm

Småskalig hållbar köttproduktion i Huddinge

Till hemsidan

Fint Maritimt

Kvalitetshantverk med en känsla av hav och natur. 

Till hemsidan

Chocolate & Friends

Hantverkschoklad från Chocolate & Friends på Folkungagatan

Till hemsidan

presenteras löpande