Ett taggat gäng deltagare på väg ned till gräsplanen för att värma upp

Inbjudan till tränings- och löparläger

Välkommen till vackra Almåsa havshotell beläget vid Stockholms södra skärgård 30 minuter från Stockholm Central 25 – 28 juli.

I denna natursköna saltstänkta miljö har du nu åter igen chansen att delta i ett tränings- och löparläger som arrangeras för dig som har en synnedsättning. Läget genomfördes första gången 2020 och blev en succé. Nu är det äntligen dags igen och är en del av Almåsas populära sommarrekreation. Lägret kommer att hållas av ett par duktiga och inspirerande coacher som själva älskar att springa, träna och tävla.

Från tidigare läger har vi nu ett bra gäng guider/ledsagare som själva gillar löpning och kommer att kunna guida och hjälpa till på individnivå. Målet är att alla som är med på lägret kommer att få en egen guide/ledsagare.

För vem

Vi välkomnar alla som gillar att röra på sig, gammal som ung, nybörjare liksom vana löpare. Vi vill att du i samband med anmälan berättar vad du har för synstatus, samt vad du har för erfarenhet av löpning och annan träning sedan tidigare. Antalet platser är begränsat, så spring och anmäl dig redan idag! Sista anmälan är satt till den 17 juni men först till kvarn gäller, sedan blir du uppsatt på reservlista där datum för anmälan gäller som köplats.

Praktiskt

Var: Träning & löparläger på Almåsa havshotell.
När: Torsdag 25 juli – söndag 28 juli, vi börjar med middag på torsdagen kl. 18 och avslutar med lunch på söndagen.

Kostnad: 3015 kr i dubbelrum eller 3615 kr i enkelrum, i deltagaravgiften ingår samtliga pass samt helpension på Almåsa havshotell.

Anmälan görs till e-post mariah.sethsen@almasa.se eller via telefon  0762-240 33 73. Sista dagen för anmälan är den 17 juni.

Vänligen ange

  • Synstatus
  • Löpar- och träningsvana
  • Kostpreferenser och om du har med ledarhund.
  • samt om du önskar åka med gemensam transport från Stockholms central till Almåsa 16.30 den 25 juli och åter 13.30 den 28 juli

Om du har frågor eller funderingar, så tveka inte att kontakta Mariah Sethsen, mariah.sethsen@almasa.se.

Hjärtligt välkommen med din anmälan önskar vi på Almåsa Havshotell

1 reaktion på ”Tränings- och löparläger 25-28 juli (fullbokad)”

  1. Pingback: Sommarens temaveckor - Almåsa Rekreation

Kommentarer är stängda.